Patiëntervarings – onderzoek

Wij hebben 2018 afgesloten met een patiënt tevredenheidsscore van

8.9

hartelijk dank.

 

Voor onze praktijk is de kwaliteit van de fysiotherapeutische zorg zeer belangrijk en wij toetsen deze kwaliteit dan ook continu. Wij streven er naar om de kwaliteit van zorg voor de patiënt te verbeteren. Uw ervaring als patiënt is hierin van essentieel belang!

651951_qualiview_logo_groen-defHet onafhankelijke en geaccrediteerd meetbureau Qualizorg B.V. heeft hier een geautomatiseerd online platform voor ontwikkeld: Qualiview. Qualiview verstuurt dagelijks vragenlijsten naar patiënten die binnen onze praktijk zijn behandeld. Qualiview behandelt uw gegevens volledig anoniem volgens de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). De fysiotherapiepraktijk, onze medewerkers en uw verzekeraar komen niet te weten wat u heeft geantwoord. De gegevens worden alleen gebruikt voor het toetsen van de kwaliteit van de verleende zorg. Invullen is vrijwillig en heeft geen enkele invloed op de zorg die u (of uw kind) krijgt. Het kost u ongeveer zes minuten om de vragenlijst in te vullen.

Bent u recent behandeld in onze praktijk en wilt u ook meewerken aan de verbetering van de kwaliteit of wilt u aangeven dat u zeer tevreden bent? Dan kunt u zich hier aanmelden. Na aanmelden kunt u uitgenodigd worden en ontvangt u een e-mail of brief met inloggegevens, zodat u de vragenlijst kunt invullen.

Heeft u vragen over de vragenlijst of het onderzoek, dan kunt u contact opnemen met Qualiview door te mailen naar support@qualiview.nl.

Stap 1 van 2
Patiëntervaringsonderzoek

Patiëntervaringsonderzoek

Vul als volgt in: 1234AB.
Toestemming

Stap 2 van 2
Samenvatting

Patiëntervaringsonderzoek

Voornaam
Achternaam
Straatnaam
Huisnummer
Postcode
Plaats
e-mailadres
Toestemming

Persoonsgegevens die u verstrekt gebruiken wij uitsluitend om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zie hiervoor ook ons Privacystatement. Door op 'Patiëntervaringsonderzoek versturen' te drukken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord