Contracten met Zorgverzekeraars

Wij hebben  met alle Zorgverzekeraars  contracten afgesloten voor behandelingen bekkenfysiotherapie.

 

Wat valt onder de verzekeringsvoorwaarden ?

Basis Verzekering  BV

  • 9 behandelingen bekkenfysiotherapie bij urine incontinentie  en behandeld door een  geregistreerd bekkenfysiotherapeut. Deze behandeling vallen wel onder uw eigen risico voor zover u dat nog niet verbruikt heeft in dat  kalenderjaar.
  • behandeling bekkenfysiotherapie  vanaf de 21e behandeling  mist de indicatie op de chronische lijst van het Ministerie voor volksgezondheid vermeld staat. Het aantal  behandeling kan variëren afhankelijk van de indicatie.

Aanvullende Verzekering  AV

  • behandelingen bekkenfysiotherapie tot en met aantal verzekerde behandelingen. Daarna voor eigen  rekening en ontvangt u een nota van ons.
  • Bij chronische indicaties,  vermeld op de lijst van het ministerie van Volksgezondheid, worden altijd de eerste 20 behandelingen uit uw AV vergoed  mits u daar nog  recht heeft op voldoende aantal behandelingen en anders dient u die zelf te betalen tot het aantal van 20 is bereikt. Daarna voor eigen rekening en ontvangt u een nota van ons

Let op ; alle fysiotherapie behandeling  inclusief bekkenfysiotherapie worden bij elkaar geteld  bij uw AV.

Voor aanvang van de behandeling bij ons vernemen wij graag hoeveel behandelingen u dat jaar al elders heeft gehad.

TIP:  zorg dat u goed verzekerd bent  en kijk jaarlijks in de maanden november en december of uw wijzigingen in uw polis wenst. Wij kunnen u altijd adviseren.